(0)
Mi valoración:

Datos del libro

Papel
Título original: La muerte de Sócrates
Clase de producto: Lecturas
Editorial: Herder Editorial
ISBN: 9788416763351
Publicación: 04/2018
Formato: Rústica
Idioma: Catalán
Idioma original: Español
Número de páginas: 200
Tamaño: 12.00 x 16.30
9.95 €

Plazo de entrega

Palabras claves

En La mort de Sòcrates, el lector trobarà un apropament a la vida i figura de Sòcrates, i, a més, el relat d’un dels seus moments més àlgids i els quals marcaràn per sempre la historia de la filosofia.

Aquest manga ens presenta la figura de Sòcrates: la seva vida, el seu pensament i, especialment, l’episodi de la seva mort. Està basat en els tres diàlegs platònics que tracten de més a prop el tema del judici i la condemna a mort d’aquest gran filòsof de l’Antiguitat: la Defensa (que explica el judici i els arguments amb els quals Sòcrates es defensa a si mateix), el Critó (que transcorre durant el seu empresonament i tracta sobre l’esperit de les lleis i la justícia) i el Fedó (que parla sobre la mort i la teoria platònica de l’ànima, i transcorre durant l’últim dia de la vida de Sòcrates).
Amb aquests textos, la veu de Sòcrates interpel·larà el lector perquè es comenci a preguntar qüestionar, ja sigui sobre si mateix, la societat, el sentit de la justícia o la veritat, obrint-se així el camí cap a un saber crític i raonat.

Reseñas en medios

«Los libros, a las fábricas» Jun Matsuura
Fuente:  Fundación Anastasio de Gracia - FITEL -  Jueves 14 Noviembre 2019

Otros libros del autor