L'aigua de la gota

25 Oct - 16:00

Presentación 'El agua de la gota. Fragmentos de los diarios' de Raimon Panikkar

"Raimon Panikkar a través de sus diarios íntimos" es el título con el que se presenta el libro póstumo de Raimon Panikkar 'El agua de la gota. Fragmentos de los diarios', a cargo de Jaume Angelats (Fundació Vivarium Raimon Panikkar) dentro del Simposio Internacional Raimon Panikkar 2019.

Lugar: Monasterio de Pedralbes, Barcelona

(0)
Mi valoración:

Datos del libro

Papel
Título original: L'Acqua della goccia. Diari
Clase de producto: Biografías
Editorial: Herder Editorial
ISBN: 9788425441387
Publicación: 10/2019
Formato: Rústica con solapas
Idioma: Catalán
Idioma original: Italiano
Número de páginas: 352
Tamaño: 14.10 x 21.60
29.80 €

Plazo de entrega

Palabras claves

Un recorregut a través dels diaris de Raimon Panikkar per il·lustrar el camí que el va portar a descobrir-se a si mateix com «aigua» de la gota.

Raimon Panikkar utilitzava freqüentment la metàfora de l’ «aigua de la gota» per expressar la capacitat il•limitada i universal continguda en l’experiència humana individual: tots nosaltres som com una gota que, en la seva fragilitat, es desfà. No obstant això, l’aigua que conté mai desapareixerà, ja que passarà a formar part del vast oceà de l’Existència. Així mateix, el títol expressa la intenció d’aquesta obra: el seu objectiu no és recórrer els esdeveniments de la vida de Raimon Panikkar, sinó il•lustrar el camí que el va portar a descobrir-se a ell mateix com a «aigua» de la gota.

Aquest llibre és el resultat d’una selecció de fragments dels seus diaris que mostren el viatge vital i espiritual del pensador. Des de la seva primera joventut fins a la seva senectut, passant per les seves diverses facetes i llocs on va viure, L’aigua de la gota desvela espurnes de la personalitat i del pensament íntim de Raimon Panikkar sobre temes com la reencarnació, la vida, la mort, la resurrecció o l’experiència mística.

Otros libros del autor